Antikraak Rotterdam


antikraak.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Antikraak Rotterdam
Adhocbeheer
Home - ad hoc. ad hoc is al sinds 1990 dé marktleider op het gebied van leegstandbeheer. van bescherming tegen leegstandrisico's tot het aanbieden van voordelige woonruimte en werkruimte. ad hoc zorgt voor ruimte!
http://www.adhocbeheer.nl

Alvast
Leegstandsbeheer - anti kraak
http://www.alvast.nl

Anti Kraak Wonen
Anti Kraak Wonen
http://www.anti-kraak-wonen.nl/antikraak/antikraak-wonen-in-rotterdam

Antikraakdirect
Antikraakdirect
http://www.antikraakdirect.nl/rotterdam/anti-kraak-rotterdam

Huizen
Te huur appartement antikraak rotterdam - trovit woningen. vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen in rotterdam. we hebben 341 huurwoningen voor je zoekopdracht appartement antikraak rotterdam, met prijzen vanaf € 250
http://huizen.trovit.nl/te-huur-appartement-antikraak-rotterdam

Huurhuis
Dagelijks aanbod van 100+ nieuwe huurwoningen in Nederland.
https://www.vrijeverhuur.nl

Interveste
Interveste
http://www.interveste.nl/anti-kraak_rotterdam.html

Studentenplein
Anti-kraak wonen voor studenten | studentenplein.nl
http://www.studentenplein.nl/wonen/anti-kraak-wonen.html

Gerelateerd
 • Wietlucht in plaats van spruitjeslucht in Winkelmadepark
  Als je er tussen de huizen loopt, zie je veel gesloten gordijnen en onverzorgde tuintjes.
 • 'School snel slopen voor seniorenwoningen'
  DOESBURG - Basisschool De Ark aan de Kraakselaan in Doesburg moet zo snel mogelijk worden gesloopt om plaats te maken voor seniorenwoningen.Dat bepleitten verschillende fracties in de gemeenteraad, die het weggegooid geld vinden om het schoolgebouw nog langer te laten staan.
 • 'Pak woningnood eindelijk eens aan'
  Lezer Gerard Sanderse roept de regering op eindelijk eens iets aan de schrijnende woningnood te doen. Hij beschrijft uit zijn kennissenkring een schrijnend voorbeeld. Wat zijn uw ervaringen? Lees hier verder.
 • Centrum Geerestein heeft 55-plussers veel te bieden
  Nieuwsblad Het Kontakt: wekelijks in acht edities. n online!
 • Bibliotheek Velsen-Noord verhuisd
  De antikraak-bibliotheek in Velsen-Noord is verhuisd naar een nieuw adres. Bezoekers kunnen vanaf vandaag terecht aan de Schoonoortstraat 6.Al geruime tijd zat deze 'uitgeklede' bibliotheek, gebas
 • Leegstandbeheerders steeds machtiger
  Beheerders van leegstaande gebouwen in Nederland krijgen steeds meer macht. Dat blijkt uit onderzoek van het weekblad De Groene Amsterdammer en De Onderzoeksredactie. De vraag naar goedkope ... - Leegstandbeheerders steeds machtiger - Nieuws, Economie
 • Antikraak in pand broeders in Dongen
  DONGEN Op basis van antikraak gaat het voormalige broederhuis Glorieux in Dongen onderdak bieden aan maximaal 14 tijdelijke bewoners. Sinds maandaf zijn er al vijf mensen die hun intrek hebben genomen in het pand.
 • Kraker uit Breugel aangehouden in bedrijfspand in Tilburg
  BREUGEL - De politie heeft bij een inval in een voormalige betoncentrale aan de Henri Blomjousstraat in Tilburg dinsdag vijf krakers aangehouden, onder wie een 24-jarige man uit Breugel.
 • Het anti-kraak afbraakpand van Beatrix
  Zilvervisjes: ik had er nog nooit van gehoord, maar na een flinke Google-zoektocht weet ik er inmiddels alles van. Ze zien er uit zoals ze heten, maar dan met pootjes. Niet heel fris, maar gelukkig klein en ongevaarlijk. Zilvervisjes kruipen en sluipen door oude panden met slechte ventilatie en vochtige plekken. De insectjes -met de Latijnse naam Lepisma Saccharina- eten graag behangplaksel, vezels, karton en papier. Ze zijn gek op de spleten in parketvloeren. Gelukkig richten de beestjes weinig schade aan, maar het is gewoon niet prettig om ze in huis te hebben.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal