Antikraak Rotterdam


antikraak.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Antikraak Rotterdam
Adhocbeheer
Home - ad hoc. ad hoc is al sinds 1990 dé marktleider op het gebied van leegstandbeheer. van bescherming tegen leegstandrisico's tot het aanbieden van voordelige woonruimte en werkruimte. ad hoc zorgt voor ruimte!
http://www.adhocbeheer.nl

Alvast
Leegstandsbeheer - anti kraak
http://www.alvast.nl

Anti Kraak Wonen
Anti Kraak Wonen
http://www.anti-kraak-wonen.nl/antikraak/antikraak-wonen-in-rotterdam

Antikraakdirect
Antikraakdirect
http://www.antikraakdirect.nl/rotterdam/anti-kraak-rotterdam

Huizen
Te huur appartement antikraak rotterdam - trovit woningen. vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen in rotterdam. we hebben 341 huurwoningen voor je zoekopdracht appartement antikraak rotterdam, met prijzen vanaf € 250
http://huizen.trovit.nl/te-huur-appartement-antikraak-rotterdam

Huurhuis
Dagelijks aanbod van 100+ nieuwe huurwoningen in Nederland.
https://www.vrijeverhuur.nl

Interveste
Interveste
http://www.interveste.nl/anti-kraak_rotterdam.html

Studentenplein
Anti-kraak wonen voor studenten | studentenplein.nl
http://www.studentenplein.nl/wonen/anti-kraak-wonen.html

Gerelateerd
 • Boekhandel Donner doet het zonder moeder op alle fronten b..
  Een jaar nadat boekhandelsketen Polare onderuit is gegaan, kijken de ondernemers van het Rotterdamse Donner terug op de doorstart. ?Eigenlijk gaat alles nu beter.?
 • Hoe vind je toch een studentenkamer in Amsterdam?
  Cookiewall
 • Terrein Land van Ooit gaat open voor publiek, roze kasteel..
  DRUNEN - De Poort van Heusden, waar voorheen het Land van Ooit zat, gaat open voor publiek. In het karakteristieke roze kasteel moet een tijdelijke horecagelegenheid komen. Dat heeft het college van B en W van de gemeente Heusden dinsdag besloten.
 • Snel verkocht via Lauteslager
  Het ouderlijk huis van Paul Brinkman aan de Prof, Hugo de Vrieslaan is onlangs verkocht door Lauteslager Makelaars. De verkoop ging na het afhaken van een eerdere ka
 • Dwalen tussen overblijfselen Land van Ooit
  DRUNEN (ANP). Het toegangshek tot het gebied waar vroeger het Land van Ooit lag, gaat volgende week weer open na jaren dicht te zijn geweest. De gemeente...
 • Otter stopt fietspad Varsen
  VARSEN - Het plan voor een fietspad langs de Vecht in Varsen kan niet door gaan. Dat heeft de gemeente meegedeeld aan Plaatselijk Belang Varsen.
 • Het anti-kraak afbraakpand van Beatrix
  Zilvervisjes: ik had er nog nooit van gehoord, maar na een flinke Google-zoektocht weet ik er inmiddels alles van. Ze zien er uit zoals ze heten, maar dan met pootjes. Niet heel fris, maar gelukkig klein en ongevaarlijk. Zilvervisjes kruipen en sluipen door oude panden met slechte ventilatie en vochtige plekken. De insectjes -met de Latijnse naam Lepisma Saccharina- eten graag behangplaksel, vezels, karton en papier. Ze zijn gek op de spleten in parketvloeren. Gelukkig richten de beestjes weinig schade aan, maar het is gewoon niet prettig om ze in huis te hebben.
 • Bewoners pastorie maken plaats voor antikraak
  BOEIMEER ? De bewoners van de pastorie, behorend tot de Heilig Hartkerk aan de Baronielaan, hebben plaatsgemaakt voor antikraak organisatie Camelot. Eigenaar Stichting Woonzorg Nederland wil op korte termijn overgaan tot renovatie. Volgens Woonzorg moesten de voormalige bewoners vertrekken, omdat de woningcorporatie regelmatig het pand moet betreden. ?We kunnen er nu makkelijker in en uit. Dat gaat niet met krakers?, aldus een woordvoerster. Inmiddels is door Woonzorg voor de verbouwing een vergunning aangevraagd. Wanneer de renovatie aanvangt, is vooralsnog niet bekend. Het plan behelst de realisatie van een bedrijfsruimte op de begane grond en appartementen op de bovenetages.
 • Na de zomer bouw Narcistuin Den Helder
  Met de bouw van de Narcistuin, op de plek van de voormalige Herderscheeschool aan de Narcisstraat, wordt na de zomervakantie begonnen.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal