Antikraak Rotterdam


antikraak.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Antikraak Rotterdam
Adhocbeheer
Home - ad hoc. ad hoc is al sinds 1990 dé marktleider op het gebied van leegstandbeheer. van bescherming tegen leegstandrisico's tot het aanbieden van voordelige woonruimte en werkruimte. ad hoc zorgt voor ruimte!
http://www.adhocbeheer.nl

Alvast
Leegstandsbeheer - anti kraak
http://www.alvast.nl

Anti Kraak Wonen
Anti Kraak Wonen
http://www.anti-kraak-wonen.nl/antikraak/antikraak-wonen-in-rotterdam

Antikraakdirect
Antikraakdirect
http://www.antikraakdirect.nl/rotterdam/anti-kraak-rotterdam

Huizen
Te huur appartement antikraak rotterdam - trovit woningen. vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen in rotterdam. we hebben 341 huurwoningen voor je zoekopdracht appartement antikraak rotterdam, met prijzen vanaf € 250
http://huizen.trovit.nl/te-huur-appartement-antikraak-rotterdam

Huurhuis
Dagelijks aanbod van 100+ nieuwe huurwoningen in Nederland.
https://www.vrijeverhuur.nl

Interveste
Interveste
http://www.interveste.nl/anti-kraak_rotterdam.html

Studentenplein
Anti-kraak wonen voor studenten | studentenplein.nl
http://www.studentenplein.nl/wonen/anti-kraak-wonen.html

Gerelateerd
 • Boekhandel Donner doet het zonder moeder op alle fronten b..
  Een jaar nadat boekhandelsketen Polare onderuit is gegaan, kijken de ondernemers van het Rotterdamse Donner terug op de doorstart. ?Eigenlijk gaat alles nu beter.?
 • Fitness dit jaar in raadhuis Rijnwoude
  Fitnesscentrum Sport2BFit en fysiotherapiepraktijk Jochem Klein openen nog dit jaar hun deuren in het oude raadhuis van Rijnwoude. Dat verwacht wethouder Michel du Chatinier. In oktober bereikte de gemeente Alphen aan den Rijn een overeenkomst met beide bedrijven over de verkoop van een deel van het gebouw.
 • Camelot bouwt meer dan 400 nieuwe woningen in Floradorp
  Leegstandsbeheerder Camelot heeft aan de Klimopweg in Amsterdam-Noord een stuk grond aangekocht voor studentenhuisvesting. Er komen hier 422 nieuw te ...
 • Een bittertje op de Waddeneilanden
  Albert de Lange (57, @deAlbertLange ), bijna dertig jaar redacteur bij Het Parool, is 'uitbehandeld'. Hij bericht de komende tijd, ongewis hoe lang, ...
 • Kazerne Wezep anti-kraak
  WEZEP - De Wilem de Zwijgerkazerne in Wezep wordt momenteel beheerd als anti-kraak. Op het enorme complex, tot medio vorig jaar gebruikt door De Sprint (voormalig Glen Mills), worden twintig units 'bezet' als woon-kantoor of atelierruimte.
 • Kleinschalige woonzorg in Raalter huishoudschool
  RAALTE - De 'huishoudschool' in Raalte wordt verkocht aan zorginstelling Freya. Die verbouwt het uit 1939 daterende monumentale gebouw inpandig tot een kleinschalig woonzorgcomplex.
 • CU wil tijdelijke huurcontracten voor jongeren
  De Christen Unie (CU) wil tijdelijke huurcontracten voor jongeren in het leven roepen. Zo moet de doorstroming van woningen voor deze doelgroep worden...
 • Krakersbolwerk De Vloek verhuist mogelijk naar voormalige ..
  Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.
 • Anti-kraak in lege kantoren
  EINDHOVEN - Tijdelijke bewoning van kantoorpanden neemt een hoge vlucht ten tijde van grote leegstand. In en rondom Eindhoven en Helmond leven honderden studenten, woningzoekenden en jonge kunstenaars en ondernemers in ongebruikte bedrijfsgebouwen.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal