Antikraak Rotterdam


antikraak.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Antikraak Rotterdam
Adhocbeheer
Home - ad hoc. ad hoc is al sinds 1990 dé marktleider op het gebied van leegstandbeheer. van bescherming tegen leegstandrisico's tot het aanbieden van voordelige woonruimte en werkruimte. ad hoc zorgt voor ruimte!
http://www.adhocbeheer.nl

Alvast
Leegstandsbeheer - anti kraak
http://www.alvast.nl

Anti Kraak Wonen
Anti Kraak Wonen
http://www.anti-kraak-wonen.nl/antikraak/antikraak-wonen-in-rotterdam

Antikraakdirect
Antikraakdirect
http://www.antikraakdirect.nl/rotterdam/anti-kraak-rotterdam

Huizen
Te huur appartement antikraak rotterdam - trovit woningen. vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen in rotterdam. we hebben 341 huurwoningen voor je zoekopdracht appartement antikraak rotterdam, met prijzen vanaf € 250
http://huizen.trovit.nl/te-huur-appartement-antikraak-rotterdam

Huurhuis
Dagelijks aanbod van 100+ nieuwe huurwoningen in Nederland.
https://www.vrijeverhuur.nl

Interveste
Interveste
http://www.interveste.nl/anti-kraak_rotterdam.html

Studentenplein
Anti-kraak wonen voor studenten | studentenplein.nl
http://www.studentenplein.nl/wonen/anti-kraak-wonen.html

Gerelateerd
 • Failliete restaurant Ottersum ook tijdens feestdagen geope..
  OTTERSUM - Het onlangs failliet verklaarde restaurant Old Inn
 • Mooi-Land is straks niet meer
  Hoogenlaag.nl, nieuwsblad voor Oosterbeek Doorwerth Heelsum Heveadorp Renkum Wolfheze Arnhem Bennekom Ede Otterlo Rhenen Wageningen
 • Na de zomer bouw Narcistuin Den Helder
  Met de bouw van de Narcistuin, op de plek van de voormalige Herderscheeschool aan de Narcisstraat, wordt na de zomervakantie begonnen.
 • Otter stopt fietspad Varsen
  VARSEN - Het plan voor een fietspad langs de Vecht in Varsen kan niet door gaan. Dat heeft de gemeente meegedeeld aan Plaatselijk Belang Varsen.
 • Antikraak van lege winkels
  Met deweekkrant.nl bent u n klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via n klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Hennepkwekerij in villa oprichter van Ad-Hoc
  'Antikraak-peetvader' Jan Erik de J., wordt ervan verdacht wiet te hebben gekweekt in zijn villa in ..., lees meer op Kanaal Nederland
 • Bewoners pastorie maken plaats voor antikraak
  BOEIMEER ? De bewoners van de pastorie, behorend tot de Heilig Hartkerk aan de Baronielaan, hebben plaatsgemaakt voor antikraak organisatie Camelot. Eigenaar Stichting Woonzorg Nederland wil op korte termijn overgaan tot renovatie. Volgens Woonzorg moesten de voormalige bewoners vertrekken, omdat de woningcorporatie regelmatig het pand moet betreden. ?We kunnen er nu makkelijker in en uit. Dat gaat niet met krakers?, aldus een woordvoerster. Inmiddels is door Woonzorg voor de verbouwing een vergunning aangevraagd. Wanneer de renovatie aanvangt, is vooralsnog niet bekend. Het plan behelst de realisatie van een bedrijfsruimte op de begane grond en appartementen op de bovenetages.
 • Oplossing in zicht voor uitgezette huurster uit Losser
  ENSCHEDE/LOSSER - Ilse Koerts (18) uit Losser die op 22 juni uit haar tijdelijke woonruimte aan de Langenkamp in Losser is gezet, mag mogelijk toch terug.
 • Sociaal energie besparen met Bleeve
  Wat is Bleeve?
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal