Antikraak Rotterdam


antikraak.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Antikraak Rotterdam
Adhocbeheer
Home - ad hoc. ad hoc is al sinds 1990 dé marktleider op het gebied van leegstandbeheer. van bescherming tegen leegstandrisico's tot het aanbieden van voordelige woonruimte en werkruimte. ad hoc zorgt voor ruimte!
http://www.adhocbeheer.nl

Alvast
Leegstandsbeheer - anti kraak
http://www.alvast.nl

Anti Kraak Wonen
Anti Kraak Wonen
http://www.anti-kraak-wonen.nl/antikraak/antikraak-wonen-in-rotterdam

Antikraakdirect
Antikraakdirect
http://www.antikraakdirect.nl/rotterdam/anti-kraak-rotterdam

Huizen
Te huur appartement antikraak rotterdam - trovit woningen. vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen in rotterdam. we hebben 341 huurwoningen voor je zoekopdracht appartement antikraak rotterdam, met prijzen vanaf € 250
http://huizen.trovit.nl/te-huur-appartement-antikraak-rotterdam

Huurhuis
Dagelijks aanbod van 100+ nieuwe huurwoningen in Nederland.
https://www.vrijeverhuur.nl

Interveste
Interveste
http://www.interveste.nl/anti-kraak_rotterdam.html

Studentenplein
Anti-kraak wonen voor studenten | studentenplein.nl
http://www.studentenplein.nl/wonen/anti-kraak-wonen.html

Gerelateerd
 • Man uit Cuijk deelt kopstoot uit aan politieagent
  CUIJK - Een 21-jarige man uit Cuijk heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een kopstoot uitgedeeld aan een politieagent, omdat hij het niet eens was met zijn aanhouding. De agent raakte gewond aan zijn lip en gebit.
 • Kleinschalige woonzorg in Raalter huishoudschool
  RAALTE - De 'huishoudschool' in Raalte wordt verkocht aan zorginstelling Freya. Die verbouwt het uit 1939 daterende monumentale gebouw inpandig tot een kleinschalig woonzorgcomplex.
 • Het anti-kraak afbraakpand van Beatrix
  Zilvervisjes: ik had er nog nooit van gehoord, maar na een flinke Google-zoektocht weet ik er inmiddels alles van. Ze zien er uit zoals ze heten, maar dan met pootjes. Niet heel fris, maar gelukkig klein en ongevaarlijk. Zilvervisjes kruipen en sluipen door oude panden met slechte ventilatie en vochtige plekken. De insectjes -met de Latijnse naam Lepisma Saccharina- eten graag behangplaksel, vezels, karton en papier. Ze zijn gek op de spleten in parketvloeren. Gelukkig richten de beestjes weinig schade aan, maar het is gewoon niet prettig om ze in huis te hebben.
 • Schoenen voor Syrirs
  Schoenen, truien, broeken. De veelal Syrische vluchtelingen, mannen zonder gezinnen, die zijn ..., lees meer op Kanaal Nederland
 • Mitros zet anti-kraak huurders massaal op straat
  De bewoners van antikraakwoningen in flats op Eiland 8 aan de Rooseveltlaan en de Auriollaan in Utrecht balen behoorlijk. Woningbouwvereniging Mitros wil dat de 110 huishoudens voor eind november hun antikraakwoningen verlaten. En dat terwijl de bewoners in juni nog een brief kregen dat er geen concrete renovatieplannen waren.
 • Anti-kraak in Vijverberg en Julianaschool
  DOETINCHEM - In de voormalige schoolgebouwen van de Julianaschool en basisschool De Vijverberg aan de Accacialaan in Doetinchem komt anti-kraak. De gemeente Doetinchem gaat daarnaast bekijken wat er met beide leegstaande gebouwen gaat gebeuren: sloop of een andere invulling. Op beide panden zit een maatschappelijke bestemming.
 • Jori van Gemert uit Haps wint PopSport Award 2014
  AMSTERDAM/HAPS - De 18-jarige singer-songwriter Jori van Gemert uit Haps heeft de Talent Award gewonnen van het PopSport Eindfestival, de afsluitende live-show van PopSport 2014, zaterdag in de Melkweg in Amsterdam.
 • Dodewaards bedrijf aast op Fort Everdingen
  DODEWAARD/ CULEMBORG - Het Dodewaardse bedrijf Pouwer doet een gooi naar het eigendom van Fort Everdingen.
 • Daklozen veroveren leegstand Hilversum - De Gooi
  Daklozen gaan in Hilversum massaal antikraak wonen. De gemeente is bezig met het voorbereiden van een ?oppasdienst? van daklozen in zes leegstaande gebouwen. Eigenaren bieden panden spontaan aan sinds de zwervers-opstand eind vorige maand.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal